mc-architecten bv

  • voormalig winkelpand

    venray

  • renovatie en uitbreiding

    gymnastiekzaal te venray

horeca/recreatie

renovatie

klik op een project(foto) voor meer informatie.

renovatie en uitbreiding gymnastiekzaal te venray

renovatie en uitbreiding van de uit begin jaren zestig stammende gynastiekzaal aan de langeweg te venray.
door middel van het toevoegen van een tumblingbaan met sprongtoren aan de zijde van de langeweg en het in een moderne vormgeving kopieëren van de bestaande glaswand is de bestaande glasgevel aan het zicht onttrokken.
de bestaande kleed- en wasruimten zijn geheel vervangen door eveneens in baksteen opgetrokken nieuwbouw waarbij een duidelijke scheiding tussen vuil en schoon is aangebracht. verplaatsing van de entree naar het speelpleintje achter het gebouw maakte dat een gebouw met een alzijdige uitstraling ontstond waarbij vanuit de kantine zicht op de zaal kon worden gecreëerd.

voormalig winkelpand venray

door middel van het toevoegen van een nieuwe entreepartij, het aanbrengen van nieuwe gevelopeningen en het in een nieuwe kleurstelling schilderen van het uit de jaren zeventig bestaande winkelpand op de hoek van de leeuwstraat/ henseniusstraat is deze voormalige schoenwinkel met bovenliggend magazijn getransformeerd tot een eigentijdse speelhal met appartementen.