filosofie - over ons - mc-architecten

mc-architecten bv

 • oostsingel

  venray

 • langgevelboerderij

  stevensbeek

 • henseniusplein

  venray

 • particuliere woning

  venray

 • groepsvakantiewoningen

  arcen

 • groepsvakantiewoningen

  arcen

 • vezelpers bv

  oostrum

 • biezenvenneke

  venray

mc-architecten

filosofie

als architecten zijn wij van mening dat architectuur niet eindigt bij de buitenkant van het gebouw. op stedenbouwkundig niveau dienen gebouwen een dialoog aan te gaan met hun omgeving; er in op te gaan, of er zich juist van te onderscheiden.

zoals de buitenzijde van het gebouw communiceert met zijn omgeving zo gaan interieur en inrichting de dialoog aan met het gebouw en de gebruiker; het interieurontwerp en de keuze is zeer bepalend voor de uitstraling van de ruimte waarin zij geplaatst worden; opvallend of zich naadloos invoegend.

de opdrachtgever en gebruiker staan centraal in onze projecten; op basis van de geschreven en ongeschreven vraagstelling willen wij in goed overleg komen tot integrale ontwerpoplossingen waarbij functionaliteit en bruikbaarheid naast een spel van licht en ruimte centraal staan.

hierbij zien wij onszelf als teamspeler; door het in vroeg stadium inschakelen collega adviseurs op het gebied van akoestiek, bouwfysica, constructie en gebouwinstallaties streven wij naar een optimaal samengaan van schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid, waarbij vanzelfsprekend de kostenaspecten niet uit het oog verloren worden.

ten aanzien van de budgetbewaking streven wij er dan ook naar vanaf het eerste moment een bouwkostendeskundige bij onze projecten te betrekken.

groepsvakantiewoningen arcen

/site/nieuwbouw/woningbouw

biezenvenneke venray

/site/nieuwbouw/woningbouw

henseniusplein venray

/site/nieuwbouw/winkels

oostsingel venray

/site/renovatie/woningbouw

langgevelboerderij stevensbeek

/site/renovatie/woningbouw

particuliere woning venray

/site/nieuwbouw/woningbouw

vezelpers bv oostrum

/site/nieuwbouw/bedrijfsgebouwen