mc-architecten bv

  • publiekshal

    gemeente venray

  • publiekshal

    gemeente venray

  • publiekshal

    gemeente venray

  • aanpassingen bankhal

    rabobank venray

  • aanpassingen bankhal

    rabobank venray

interieur

nieuwbouw

klik op een project(foto) voor meer informatie.

aanpassingen bankhal rabobank venray

gewijzigde klantcontacten en behoefte aan meer privacy maakten een aanpassing van de in 2004 door ons bureau in samenwerking met svdk architecten gerealiseerde bankhal noodzakelijk. door middel transparantie en toepassing van (mat)glas is er naar gestreefd het oorspronkelijke ruimtelijke concept zoveel mogelijk in stand te houden.

publiekshal gemeente venray

realisatie van een nieuwe publiekshal in de binnentuin van het voormalige ursulinenklooster thans gemeentehuis van venray met respect voor de bestaande karakteristieke architectuur. het nieuwe dak volledig losgehouden van de bestaande gevels en als een tafel in de ruimte geplaatst, om de ruimtelijkheid te vergroten zijn de spreekkamerunits en balies uitgevoerd in matglas en vrij gehouden van het dak en de bestaande gevels.